Stiri imobiliare

Verificați actualizările de pe piață

Alsin Management Lansează First Estates Villas: Inovație și Confort în Zona de Nord a Bucureștiului

Alsin Management, compania care a dezvoltat proiectul First Estates Pipera – primul proiect rezidențial din România ce oferă încălzire gratuită locatarilor săi, a anunțat lansarea unui nou proiect în Pipera, zona de nord a Bucureștiului.

Sa aruncam o privire asupra evolutiei pietei cumpararii de spatii comerciale si sa intelegem de ce aceasta reprezinta cea mai buna optiune pentru plasarea capitalului in 2024.

Noul proiect, numit First Estates Villas, se prefigurează a fi o dezvoltare premium ce include 20 de vile și are o valoare de piață estimată la 9 milioane de euro. Această nouă dezvoltare va beneficia, de asemenea, de sisteme avansate de încălzire și răcire, rezultând în costuri reduse de întreținere.

Proiectul First Estates Pipera cuprinde 464 de studiouri duble și apartamente cu două, trei și patru camere, urmând o investiție totală de peste 40 de milioane de euro. Prima fază, ce include 232 de apartamente, este într-un stadiu avansat de dezvoltare și va fi livrată în aprilie 2024, în timp ce a doua fază va fi livrată în februarie 2025.

Alsin Management a menționat că a depășit pragul de 75% vânzări în cadrul proiectului First Estates Pipera.

„Proiectele bine planificate, care investesc cu adevărat în inovație și soluții tehnologice de diferențiere, ce utilizează energie 100% regenerabilă, sunt foarte puține pe piață, iar de aceea suntem recompensați cu rezultate excelente. Viitorii rezidenți vor avea probabil cele mai mici costuri de întreținere de pe piața locală, în timp ce investitorul va obține randamente mai mari. Toate aceste sisteme tehnologice vor fi implementate și în dezvoltarea proiectului First Estates Villas, conducând la o reducere a cheltuielilor aproape de zero, dar și la un impact redus asupra mediului”, a declarat Andrei Sarbu, CEO al SVN Romania, consultantul imobiliar și agentul exclusiv al celor două proiecte.